Jedanaesto okupljanje najboljih iz oblasti planiranja i organizacije vjenčanja u Crnoj Gori biće organizovano od četvrtka, 6. februara do subote, 8. februara, u podgoričkom šoping molu Delta City

Sajam vjenčanja Vaša Bajka, koji organizuje agencija Memento marketing i komunikacije, prepoznat je kao najljepši i najsvečaniji događaj na godišnjem kalendaru događaja koji se organizuju u najpopularnijem crnogorskom šoping molu, a za takav utisak su najzaslužniji učesnici koji svoje izložbene prostore pretvore u predivne kutke i tako, na najbolji način, predstavljaju svoju ponudu i usluge.

Ovaj sajam će biti idealna prilika za buduće mladence da na jednom mjestu pronađu sve što im je potrebno za organizaciju najsvečanijeg dana u svom životu:

Preporučujemo svima koji uskoro stupaju u bračne vode da posjete sajam vjenčanja i upoznaju se sa kvalitetnom ponudom, ali i ostvare direktnu komunikaciju sa onima koji im mogu značajno olakšati pripreme. Poznato je da organizacija vjenčanja može biti veoma stresna i upravo je zbog toga ovaj sajam odlična prilika za mladence da sebi značajno olakšaju posao tako što će na jednom mjestu saznati sve što ih zanima, čuti korisne savjete i preporuke, uživo vidjeti reprezentativne dekoracije i opremu, ali i steći pravo na specijalne popuste koji su aktuelni tokom sajma“, ističe iz agencije Memento.

Preporučili bismo mladencima i da prate Instagram profil i Facebook stranicu Vaša Bajka jer je u toku najavna kampanja tokom koje predstavljamo sve učesnike pa i na taj način mogu saznati što ih očekuje tokom sajma i isplanirati svoju posjetu. Tokom sajma ćemo, u saradnji sa učesnicima, organizovati i prateće sadržaje poput revija vjenčanica i muških odijela, foto sesija sa profesionalnim fotografima i degustacija slatkog i slanog programa, a program sa detaljnom satnicom ćemo objaviti uskoro“, dodaju iz Agencije.

Učesnici jedanaestog izdanja sajma vjenčanja Vaša Bajka su: Salon vjenčanica Naši snovi, Salon vjenčanica i muških odijela Salvatore ekskluziv, Dekoracije i vjenčanice Anastasija, agencija Happy weddings and events, Flower shop Laziva, Dekoracija Kreiraj Sam, agencija Eunoia Events, Restoran Gošović, Imanje/Restoran Salaš 23, restoran Sport Club, Event centar Royal Garden, Poslastičarnica Desert, Vedran Ilić photography, Danilo Pendo videography, PhotoBooth Montenegro, Foto&video Studio Art, Farmasi Montenegro, Angie&Me, Nakit Julius, Erste banka, Mapet shop pozivnice, Monte Sound i Instalab Foto i Magneti.

Kao i prethodnih godina, tokom sajma će biti organizovana i nagradna igra za posjetioce, sa vrijednim nagradama koje će obezbijediti učesnici. Radno vrijeme sajma vjenčanja biće od 10 do 22 sata, sva tri dana,  a svečano otvaranje će biti upriličeno u četvrtak, 6. februara, u 18 sati.

Izvor: detacity.me