Nastupom fantastičnog blues&rock dvojca ‘Low Voltage’ počeće serijal svirki u veoma zanimljivom novom prostoru na rivijeri – Manifesto bar & kitchen-u u marini Portonovi, 22. novembra u 21 sat.

Branko Rajačić i Radovan Čeprnić koji čine ovaj bend  vjerovatno su najtalentovaniji bokeljski mladi muzičari, a na repertoaru imaju  uz rock i blues imaju i  soul, jazz funk i domaće rock klasike.

„Tokom godina smo imali sreće da nastupamo sa velikim brojem ljudi koji su uticali na naše muzičko odrastanje. Čast je samo reći “dobar dan” tim muzičarima, a kamoli dijeliti binu sa njima, od bluzera iz Amerike – Eric Gales, Eric Sardinas do jugoslovenskih legendi: Majke, Kerber, Atomsko sklonšte, Natali Dizdar, Nikola Vranjković, ali prije svih iz regiona najdraži je nastup sa legendama gitare Vedranom Božićem i Brankom Bogunovićem“, rekli su ranije za Herceg Novi Cool Radovan i Branko, inače članovi i sjajnog bokeljskog blues benda Light Under The Black Mountain.

Niz sjajnih svirki u Manifestu nastaviće 5. decembra hercegnovski muzičar  Srđan Lučić, koji je nedavno na istom mjestu oduševio brojnu publiku; dva dana kasnije publika će moći da uživa uz eklektične beat-ove DJ Marakua, dok nas 22. decembra čeka nastup veoma talentovane Nine Žižić.

Manifesto bar & kitchen postavio je nove standarde u dizajnu enterijera i ponudi na novskoj sceni. Osmišljen i realizovan kao  kombinacija anglo-saksonskog paba sa mediteranskim šmekom i veoma kreativnom ponudom koktela, jedinstvenim džin tonicima i kul izborom kraft piva.