Sajam Smart Tech je manifestacija koja se tradicionalno već sedmu godinu zaredom realizuje u organizaciji Vision Event-a, a od 2019. godine i u koorganizaciji sa NVO Secure.

Počev od 2013. godine, uz podršku Ministarstva za informaciono društvo i telekomunikacije, realizovan je Sajam telekomunikacija, informatike i digitalne opreme koji je postao prepoznatljiv na tržištu zbog svoje atraktivnosti i inovativnosti koju pruža svim posjetiocima.

Koncept Smart Tech sajma je od 2017. godine proširen i održava se pod nazivom Sajam novih tehnologija.

U cilju stvaranja atraktivnije i savremenije ponude, na ovogodišnjem sajmu biće prezentovani najnoviji, pametni, visokotehnološki uređaji i inovativna rješenja iz svih oblasti, koji štede naše vrijeme i olakšavaju nam svakodnevicu. Sedmi Sajam novih tehnologija će se održati 29. i 30. novembra 2019. godine, u TC Delta City.

Namjera nam je u posebnom izložbenom ambijentu omogućiti predstavljanje aktuelne ponude renomiranih kompanija koje posluju u ICT oblasti, uz značajnu medijsku propraćenost  i marketinškembenefite koje pruža učešće. Posjetiocima sajma omogućen je poseban ugođaj da se u atraktivnom ambijentu upoznaju sa najsavremenijim tehnološkim dostignućima  i informišu o najnovijim svjetskim trendovima primjenjivim u svim sfere života.

Cilj ove manifestacije jeste postavljanje visokih standarda kada je u pitanju prezentacija inovativnih tehnoloških rješenja visokog kvaliteta u  Crnoj Gori. U korak sa  ubrzanim razvojem tehnologije, namjera nam je upoznati sve posjetioce o benefitima i mogućnostima primjene savremene tehnologije, koja prati razvoj modernog društva.