Multitalentovani producent i moderni kompozitor Eelke Kleijn, koji je zavrijedio hvale renomiranih svjetskih izvođača poput Fatboy Slima, Pete Tonga, Loco Dice, Rudimentala i brojnih drugih, nastupiće 7.decembra u podgoričkom Kolektoru.

Ovaj cijenjeni roterdamski DJ skrenuo je pažnju javnosti izvrsnim filmskim kompozicijama među kojima se izdvajuju soundtrack-ovi za holivudske blokbastere ‘Rush’‘Parker’ i ‘This Means War’, kao i pjesma za slavnu glumicu Jennifer Lawrence ‘The Hanging Tree’ iz franšize  “Igre gladi”. U mainstream je uplivao nakon saradnje sa Johnom Legendom, a vrhunski remiksi koje je uradio za njega, Penduluma i Jamesa Newtona Howarda svjedoče o sposobnosti da dopre do šire publike bez odstupanja od svojih osnovnih vrijednosti.

Predstojeća žurka je druga po redu u organizaciji Konektor events-a i Glavnog grada  u Kolektoru,  a novina je da će biti dio ovogodišnjeg programa manifestacije  Decembarska umjetnička scena- DEUS 2019. koja počinje 29. novembra.

Podsjećamo, Glavni grad Podgorica i  Konektor su, vođeni idejom kvalitetnije ponude  kada je riječ o noćnom provodu u našem gradu, odlučili da krenu u realizaciju projekta, te  organizuju događaje koji će mladim ljudima pružiti priliku da uživaju u nastupima svjetski poznatih muzičara, uz sjajnu produkciju i otvoriti vrata za naše domaće umjetnike. Da je riječ o nečemu velikom što će tek zaživjeti u periodu koji je pred nama, potvrdio je nastup Olivera Rejmonda OXIA s početka novembra, o kojem publika još uvijek sa oduševljenjem govori.

Karte za nastup Eelke Kleijna su u prodaji od 15.novembra i mogu se kupiti u podgoričkim lokalima Hugo u Bokeškoj ulici i Forest u City Kvartu.

Svi ljubitelji dobrog zvuka, pozitivne energije i jedinstvenog ambijenta su pozvani da budu dio još jednog spektakla u Podgorici 07.decembra, a do tada poslušajte jedan od izvanrednih nastupa Eelkea Kleijna – house set in The Lab LA.