Dragoljub Đuričić, E play, Gospoda Glembajevi, Eva Braun i Dingospo Dali su nova imena desetog Bedem festa koji će se na gradskoj tvrđavi u Nikšiću održati od 1.do 4.avgusta.

“Đuričić će zasigurno ‘zagrijati’ dlanove posjetilaca. E Play je bend Bedem festa koliko i svoj. Prijatelji poštuju jedni druge. Cjelokupno stvaralaštvo sjajnog benda Gospoda Glembajevi obavijeno je mistikom a mi smi privilegovani da je ovaj bend na neki način bratski kada je Bedem fest u pitanju. Eva Braun će imati svoj debitanski nastup u Crnoj Gori upravo na Bedem festu i sjajna je stvar biti domaćin ovakvog benda. Dingospo Dali je prvi pobjednik partnerskog Bunt Rok festivala koji ove godine obilježava mali jubilej-petogodišnjicu”, saopštili su organizatori.

Slogan jubilarnog Bedem festa je „Radujmo se“ a organizatori obećavaju da će Nikšić od 1.do 4.avgusta biti „epicentar dobrog zvuka, nesvakidašnjih emocija, brojnih sjećanja a sve u ime jubileja i svega onog što on donosi sa sobom”.

“Krenuli smo prije deset godina u avanturu sa željom da muzika uvijek bude i ostane zaštitni znak Bedem festa, i sada smo evo u susret jubileju. Odlučili smo se za strategiju ‘korak po korak’ ili ‘stepenik po stepeni’” i zato kažemo svima da budu ponosni na sve postignuto i na sve ono što nas očekuje”, poručili su organizotori.
Izvor: Vijesti.me