Darko Rundek i Đorđe Miljenović, poznatiji kao Sky Wikluh, nova su imena desetog Bedem festa, koji će se na gradskoj tvrđavi u Nikšiću održati od 2.do 4.avgusta.

“Iako generacijski ‘udaljeni, muzičkom nadarenošću i šarmom potpuno legitimni i inspirartivni muzičari koji će itekako obogatiti ovogodišnju ionako izvrsnu listu izvođača”, kazao je direktor Bedem festa, Petar Šundić.

Kako je istakao, Rundek je sam po sebi antologija i uvjeren je da publika sa nestrpljenjem očekuje njegov nastup, dok će Đorđe Miljenović novi album premijerno predstaviti upravo na Bedem festu.

“Uvjereni smo da će taj nastup predstavljati pravo ‘emotivno pražnjenje’ stvarajući magični kontakt kako za sebe tako i za sve posjetioce. Jako nam je važan stav posjetilaca. Naročito vodimo računa o tome da sve generacije nađu svoje mjesto na tvrđavi. Naša je misija da publika sa nestrpljenjem iščekuje početak festivala, upravo zbog muzike i osjećaja koji im u tom smislu pružamo”, naglasio je Šundić i dodao da “Bedem fest i gradska tvrđava dišu kao jedno”.

“Bedem fest potvrđuje svoju privrženost emociji, muzici, autentičnosti, dokazanom i potvrđenom muzičkom stvaralaštvu, kao i svoju raznovrsnost i bogatstvo žanrova. Upravo iz tog razloga Bedem fest traje i svakog dana izaziva divljenje i poštovanje svoje publike”, zaključio je Šundić.

 

 

Izvor: Vijesti.me