U subotu 22. juna iz Plužina kreće muzički karavan jubilarnog, desetog Bedem festa, pod sloganom „Radujmo se“.

Program, koji će se odvijati na sceni amfiteatra, otvoriće Saša Šundić, član Saveza slijepih Crne Gore, koji će povodom Svjetskog dana muzike izvoditi kompozicije Žan Mišel Žara, pionira elektronske muzike. Posjetioci će uživati u slušanju kultnog albuma “Oxygene”, nastupiće Plastic Sunday iz Niša, zatim Sana Garić, dok će program zatvoriti DJ Alex Petrov iz Kragujevca.

“Iz Plužina krećemo sa kampanjom obilaska muzičkog karavana Bedem festa po gradovima Crne Gore. Pozivamo sve putnike, avanturiste, zaljubljenike u prirodu i živopisne pejzaže da nam se pridruže. Plužine odišu sjajnom energijom, sa toliko prirodnih ljepota, potencijala i mogućnosti koje se nude. Tu je svakako i Pivsko jezero sa svim svojim čarima i sadržajima” stoji u pozivu organizatora.

Istakli su veoma dobru saradnju sa predsjednikom Opštine Plužine Mijuškom Bajagićem, kao i svim službama i organizacijama u pomenutom gradu.

“Svi smo u istoj misiji ostvarivanja što boljih rezultata na polju valorizacije potencijala koji su tu oko nas. Svi oni osjećaju i prate našu energiju i namjeru da još više obogatimo turističku ponudu ovog grada. Bedem fest je sam po sebi dovoljno inspirativan da svojim programom koji nudi bude razlog više za dolazak posjetilaca iz drugih gradova upravo u ovaj divni grad”, poručio je direktor Bedem festa, Petar Šundić.

 

 

Izvor: Vijesti.me