Drugi studijski album ima 14 novih pjesama. Ime mu je “Pola čovjek pola jedan”. Nova era naše muzike, nova ekspedicija i novo iskustvo. Nama je dobar i, što je najvažnije, od srca je i duše. Poslušajte ga na našem “Jutjub” kanalu ili kupite putem medijskih servisa “Dizer”, “Amazon”, “Spotifaj”, “Ajtjuns”, itd. Nije skup – 40.000 evra.

Kazao je ovo u razgovoru za “Glas Srpske” Admir Čular, poznatiji kao Čika Gagara, pjevač grupe “Helem nejse”, koja će nastupiti ove godine na “OK festu”, koji se održava od 12. do 14. jula na Tjentištu.

GLAS: Kako i zašto postadoste Čika Gagara i Stihomir Klepić?

ČULAR: Kompleksi niže vrijednosti. Liječimo ih na vrlo specifične načine.

GLAS: Kako je došlo do saradnje sa Markom Luisom?

ČULAR: Upoznali smo se slučajno, baš u vremenu dok je rađena pjesma “Kabadahija”. Mario, saksofonista “Dubioze”, nam je predložio da nam taj refren otpjeva upravo Marko, na šta smo pristali jer smo i prije voljeli njegovu muziku. Došao je u Sarajevo, snimio i sve ostalo je istorija. Danas smo kolege i veliki prijatelji.

GLAS: Na “Jutjubu” je ta numera već prebacila milion pregleda. Pratite li popularnost na društvenim mrežama?

ČULAR: Još malo pa dva miliona. Pratimo sve i intenzivno komuniciramo sa svojom publikom na društvenim mrežama. Reklo bi se da smo zavisnici, ali šta je, tu je. Volimo svoj posao i sve njegove popratne efekte.

GLAS: Šta vas više zabavlja, nastupi ili stvaranje novih pjesama?

ČULAR: Zabavlja nas sve jednako. Pravljenje novih pjesama, snimanje, aranžiranje i slaganje. Koncerti su krajnji cilj. Na bini se ipak osjećamo najmoćnije.

GLAS: Kako vam se dopada ideja i ambijent u kojem se dešava “OK fest” i šta publika može da očekuje?

ČULAR: “OK fest” je vrhunska priča, vrhunska lokacija i ima odličnu postavu. Do sada nismo imali priliku da budemo tamo, tako da jedva čekamo da dođemo, nadišemo se kvalitetnog vazduha, najedemo dobrog graha i odsviramo koncert. Publika nek očekuje da ćemo dati sve od sebe da ih zagrijemo za Edu i “Dubiozu”. Pripremili smo i nekih 25-30 evra da bacamo u publiku. Iduće godine biće više.

 

 

Izvor: Glas Srpske