Nakon što su za samo tri sata od objave lineupa, ovogodišnjeg šestog po redu Nektar OK Festa, popunjeni hotelski kapaciteti u NP Sutjeska, u roku od deset dana publika je razgrabila prvi kontingent OK kamp paketa po EXTRA cijeni od 25,00 KM. Obzirom na veliko interesovanje, paket trodnevnog boravka u kampu uz ulaznice za sve koncerte ovogodišnjih izvođača na tri stage-a, svi ljubitelji kampa i dobre zabave moći će do kraja marta kupiti u sklopu SUPER ponude po cijeni od 30,00 KM.

Ljubitelji dobre zabave, muzike, druženja, kampovanja, imaju mnogo razloga za dolazak na Tjentište 12/13/14 jula!!! Očekuje ih mnogo sjajne muzike uz vrhunske izvođače na Jägermeister main stage-u  gdje nastupaju Franz Ferdinand – Dubioza kolektiv – Goblini – Nele Karajlić – Brkovi – Edo Maajka – Partibrejkers – Pips, Chips & Videoclips – Helem nejse. Svi oni koji su i ove godine odlučili da se prepuste magiji Sutjeske i festivalsku energiju dožive kroz najbolju atmosferu festivalskog kampa, biće u prilici da uživaju u nastupima sjajnih bendova i izvođača na Sensation OK stage-u, gdje ih očekuju Let 3 – Bjesovi – Vojko V – Đorđe Miljenović – Iskaz – M.O.R.T. U narednom periodu očekuje nas još sjajnih imena na OK summer stage-u i after partiju u OK kampu.

 

Predah od muzike kamperi će i ove godine moći potražiti u adrenalinskom doživljaju koji će im priuštiti rafting na Tari ili planinarska šetnja obroncima planinskih masiva NP Sutjeska sve do prirodnog bisera Trnovačkog jezera u obliku srca. Do početka OK avanture na Tjentištu donosimo još novosti i programskih sadržaja, ali jedno je sigurno, magije i dobre zabave ni ove godine neće nedostajati u NP Sutjeska.

 

Zato osigurajte svoj OK kamp paket (kamp + ulaznica) na vrijeme po SUPER cijeni od 30,00 KM , iskoristite ovu ponudu i budite dio Nektar OK Festa 12/13/14 jula na Tjentištu. Sve info u vezi sa paketima boravka u OK kampu dostupni su na zvaničnoj stranici festivala www.okfest.net .

 

Uz Nektar OK Fest i ove godine su Addiko banka, Banka partner festivala i prijatelj festivala kompanija m:tel