Ovogodišnje osmo izdanje Lake festa održaće se od 09 do 11. avgusta na Krupačkom jezeru u Nikšiću.

Cijena karte ostaje nepromijenjena i ona iznosi 10,00eur za jedno veče i 25,00eur za tri večeri.

Kao i prethodnih godina i ove godine će biti organizovan besplatan prostor za kamp. Pored glavne bine biće organizovana i mala bina u kampu.

Šta je ono što će publika moći da očekuje od vašeg nastupa na Lake festivalu?

Budući da smo tokom protekle skoro tri decenije naučili našu publiku da se uvijek potrudimo da ih dotaknemo emocijom i posebnom energijom kroz živi nastup, sigurni smo da će nastup na Lake Fest-u biti još jedna lijepa prilika za razmjenu pozitivnih vibracija. Publika će imati priliku da sluša naše najveće hitove, budući da je to ono što se uvijek traži, a znajući da ćemo imati dobro ozvučenje i scenu, sigurni smo da će to biti fantastično druženje, kako sa fanovima tako i sa onima koji će nas možda slušati po prvi put uživo.

Koji su vaši utisci kada se radi o Lake Fest-u?

Sjajna je stvar da se u teškim uslovima naši prijatelji iz Nikšića uspijevaju izboriti da održe jedan ovakav festival. Nikšić je inače grad koji je uvijek bio naklonjeniji dobroj rok muzici nego bilo koja druga sredina u Crnoj Gori. U tom smislu, radujemo se što ovaj festival profiliše publiku koja zna što može da očekuje, i što nije jedna od onih priča “za svakog po nešto”. Prethodnih godina je bilo sjajnih koncerata, tako da je sigurno da ni ove godine neće izostati vrhunska zabava i druženje. Ideja sa kampom nas uvijek vrati u sjajno vrijeme Woodstocka i začetaka priče koja kroz Lake Fest traje i živi u Crnoj Gori. 

Da li spremate nešto specijalno za nastup pokraj Krupačkog jezera?

Koliko god se trudili ili ne da spremimo nešto posebno, svaki koncert je priča za sebe. To u najvećoj mjeri zavisi i od reakcije i energije koju bend dobija od publike. Nikada to nije isto, tako da i bez namjere da se na neki specijalan način obratimo publici, sigurno je da ćemo te večeri prisustvovati sasvim jedinstvenom iskustvu, a posebno zbog činjenice da ćemo biti inspirisani ambijentom i rokerskom ličnom kartom festivala. Moguće da odsviramo i par čvrćih stvari koje nijesmo svirali skorije…

Imate li neku poruku za fanove koji će gledati vaš nastup na Lake Fest-u?

Obećavamo odličan koncert i pozivamo sve ljude koji će biti na festivalu da budu dobre volje i raspoloženja, i da ne dozvole da ih sumorne stvari koje nas okružuju, makar dok su na koncertu ili sa nekim koga vole, gnjave do te mjere da ne osjećaju da su živi. Dođite da razmijenimo dobru energiju i da zajedno uživamo u dobroj muzici, prelijepom ambijentu i sjajnim bendovim