Nema odmora na Festivalu 84 koji će predstaviti čak tri dnevne zone na ski stazama! Glavna dnevna bina u velikoj Exitovoj festivalskoj porodici nalaziće se pored hotela Vučko koja će raditi 16. i 17. marta od 11h ujutru do 17h popodne. Vučko binu će predvoditi njemački house mag Sandrino, kojeg nazivaju novim Dixonom, kao i vodeće regionalne zvijezde Marko Nastić u b2b setu sa Dejanom Milićevićem, a biće tu još i Kristijan Molnar, Alexander de Funk i After Affair. Svoju porciju snijega i sunca posjetioci festivala moći će da dobiju na bini Addiko Jump Stage, koja će otvoriti i zatvoriti novi događaj. Ova bina će tokom sva četiri dana predstaviti najbolje svjetske hitove uz popularna regionalna DJ imena. Oni koji preferiraju više planinske predjele pozvani su na Switch Stage, binu smještenu na 1.560m nadmorske visine kod ski-lifta Ogorjelica, koja će 16. i 17. marta od 10h do 17h predstavljati najbolje hip-hop, bass i d’n’b izvođače kao što su MR. Mehikano, Merakoon, DJ Soul, Said 5, Helem Nejse i Kontra & Indigo, uz specijalna gostovanja izvođača sa glavne bine, koja se čuvaju kao iznenađenje!

Organizovan prevoz do Jahorine iz Sarajeva i sa Pala
Nema potrebe da se na Jahorinu ide autima jer je Festival 84 za svoje posjetioce organizovao autobuski prevoz iz Sarajeva i sa Pala do festivalske lokacije 16. i 17. marta u kontinuitetu od 20h do 23h, dok će posjetioci takođe organizovano kući moći da se vrate 17. i 18. marta od 03h do 6h. Cijena povratne karte je 9KM iz Sarajeva, tj. 6 KM sa Pala, a više informacija o mjestima polazaka posjetioci mogu da pronađu na ovom linku. Svi posjetioci koji se zapute svojim autom će moći da koriste parking u okviru OC Jahorina, a festival će obezbijediti i dodatni parking. Tu je i mogućnost kupovine VIP parkinga u blizini glavne festivalske bine, OLYMPIC Main Stage. Sve informacije i pitanja o Festivalu 84 dostupne su na ovom linku.

Ulaznice sa 50% popusta u prodaji još samo danas!
Još vrlo ograničen kontigent ulaznica sa nevjerovatnih 50% popusta, po cijeni od 39 KM biće u prodaji putem prodajne mreže Kupikartu.ba do kraja dana ili do isteka zaliha, nakon čega će cijena biti viša. Na sajtu zvanične Exitove turističke organizacije exittrip.org dostupna je i ograničena količina promotivnih paketa sa ulaznicom za festival, te dvodnevnim ski pasom i raznovrsnom ponudom smeštaja u blizini festivalskih lokacija.