Preko sajta Exitove zvanične turističke agencije na ExitTrip, puštena je veoma ograničena količina promotivnih turističkih paketa za Festival 84, pravo festivalsko vikend-zimovanje, a od 44 EUR dobija se ulaznica za kompletan festival, te dvodnevni ski pas i smeštaj!

Istovremeno, počinje i trka za prve ulaznice za Festival 84 po poklon ceni sa neverovatnih 70% popusta u odnosu na njihov finalni iznos! Ulaznice po poklon ceni biće dostupne najduže 24 sata ili do isteka zaliha – požuri i obezbedi svoju ulaznicu na vreme!

Ako si već vlasnik ulaznice za EXIT, ili planiraš da je kupiš do isteka praznika, imaćeš priliku da dobiješ ulaznicu za Festival 84 NA POKLON, uz registraciju na sajtu www.exitfest.org od 15. do 28. februara 2018. Samo ne zaboravi da se registruješ na vreme!

Premijerno izdanje Festivala 84 biće održano od 15. do 18. marta iduće godine na više lokacija u okviru Olimpijskog centra Jahorina. Uskoro će biti poznati i prvi potvrđeni izvođači za novi festival u organizaciji EXIT tima koji se kreira po po formuli 2+2 korišćenoj i za izrazito uspešni Sea Star festival u Umagu. Tako će prvi dan festivala imati žurku zagrevanja, a naredna dva biće otvorena u punom kapacitetu i u toku dana na ski stazi i tokom noći u montažnom objektu na terenima ispred Hotela Bistrica, ali i na drugim zatvorenim lokacijama, kako u Bistrici, tako i u drugim lokalima. Poslednji dan biće rezervisan za žurku zatvaranja.