Jedan od najuticajnijih svjetskih dnevnih listova, londonski Mirror, na samom početku ljetnje turističke sezone, objavio je spisak 10 najboljih evropskih festivala, među kojima se našao i naš Sea Dance!

“Ukoliko želite da osjetite pijesak među prstima, pohrlite na nagrađivani festival na Jadranu, koji okuplja festivalsku publiku iz preko 50 zemalja”, navodi se u članku lista Mirror, kojeg na britanskom ostrvu nazivaju i “najinteligentijim tabloidom”, a svakodnevno ga prate milioni čitalaca širom svijeta.

Pored najave da će od 13. do 15. jula na Jazu nastupiti velika muzička imena, britanski list, svojim čitaocima preporučuje Jaz kao mjesto gdje u istom momentu možete da uživate u suncu i omiljenoj muzici.

“Engleska zvijezda ​​John Newman je garancija da će žurka na Jazu početi na najspektakularniji mogući način. I sa jednim od najvećih svjetskih DJ-eva i producenata kao headlinerom – “Eat Sleep Repeat”​ ​​​Fatboy Slim – ne čudi zašto ovaj festival na plaži nazivaju drugom Ibicom”, zaključuje “Mirror”.

Na Mirrorovoj listi muzičkih festivala, našli su se i mađarski Sziget, danski Northside, španski Bilbao BBK Live, rumunski Electric Castle, britanski  Green Man i drugi.

“Ovo je samo jedan u nizu pohvala koje su stigle na adresu Sea Dance festivala, etablirajući Budvu i crnogorsku obalu kao eksluzivnu i modernu turističku destinaciju”, saopštili su organizatori.

U prethodnoj godini The New York Times, londonski Metro, Daily Express, Trax Magazine i mnogi drugi uvrstili su festival na Jazu na listu najboljih festivalskih dešavanja koje morate da posjetite.

Jednodnevne ulaznice po poklon cijeni za najbrže fanove!

Najbrži fanovi Sea Dance festivala ​​u utorak 16. maja od 12 časova imaće jedinstvenu priliku da nabave jednodnevne ulaznice po specijalnoj poklon cijeni i to od samo ​​14,99 eura za svaki od tri dana festivala pojedinačno. Ovo je ujedno i cijena sa ​​50% popusta u odnosu na redovnu, saopštili su oragizatori.

“Količine ulaznica po ovoj poklon cijeni, biće veoma ograničene i dostupne posredstvom Gigstix prodajne mreže, na 54 prodajna mjesta u 23 grada Crne Gore.S obzirom na ogromno interesovanje koje vlada za kupovinu jednodnevnih ulaznica, onima koji žele i da obezbjede ulaznice po poklon cijeni savjet je da već od 10 časova zauzmu svoje mjesto u redu. Po isteku zaliha ograničenih ulaznica po poklon cijeni, jednodnevne karte za Sea Dance festival u Crnoj Gori moći će da se nađu po novoj promo cijeni”, navodi se u saopštenju.

Organizatori podsjećaju da je još uvijek u toku i ​​akcija “4+1”, namijenjena svim onima koji žele danezaboravno ljetnje festivalsko iskustvo podijele sa svojom ekipom.

Četvoročlano društvo koje bude zajedno kupovalo ulaznice za Sea Dance ili cijelu Exit Avanturu, petu ulaznicu dobiće na poklon!  Aktuelna cijena četvorodnevne ulaznice za Sea Dance festival,  iznosi 29.99 eura, a za Exit Avanturu (Sea Dance + Exit) 67 eura, a mogu mogu se nabaviti posredstvom Gigstix prodajne mreže, na 54 prodajna mjesta u 23 grada Crne Gore.