Projekat „Iz različitog ugla“ pokazuje sve bolje rezultate svake godine. Već drugu godinu za redom realizovan je međunarodni mini festival aftermovie filmova pod nazivom “Iz različitog ugla”. Broj učesnika je svake godine sve veći, a samim tim se podiže i nivo kvaliteta.
Pobjednički film je tehnički odlično urađen, a koncepcijski za nijansu prednjači u odnosu na ostale filmove. Film je u potpunosti pogodio koncepciju “Iz različitog ugla” i dao nam lijepi prikaz iz ugla mladog čovjeka dolazi na LAKE FEST iz daljine. Pobjedničkom timu je pripala nagrada od 800,00eura.
Drugoplasirani film djelo je naših sugrađana iz Drone studija. Miloš Tomašević je sa svojom ekipom “uhvatio” svaki detalj festivala i već na prvi pogled je jasno da su do detalja upoznati sa svim aspektima festivala. Pripala im je nagrada u iznosu od 500,00eura.
Trećeplasiran je film Une Suzan iz Beograda. Iako sa skromnijim tehničkim mogućnostima kada je oprema u pitanju autorka je uspjela da LAKE FEST vidi na jedan običan, ljudski način ali sa jasnom porukom. Film je osvojio 300,00 eura, koliko je i namijenjeno za treću nagradu.