Extra BASS je uz podršku Pozitivan ritam, službeni partner Outlook festivala, organizuje novosadsko party zagrijavanje za festival u subotu 13. maja u Borisovom ateljeu na Petrovaradinskoj tvrđavi, gdje će nastupiti Rahmanee, Double B, Euphorics i Subview.

Počevši 2008. godine kao mali festival sa samo 600 posetilaca, da bi s vremenom postao vodeći festival bass muzike u svetu, Outlook stvara istoriju od prvog dana.

Mnogo se toga promenilo u deset godina, ali posvećenost, strast i sposobnost Outlook festivala i dalje je prisutna, kao i prvih dana. Iako odrastao, osećaj porodice je i dalje prisutan, a umetnici i posetioci se vraćaju iz godine u godinu kako bi ponovno doživeli i otkrili novu muziku na najboljem ozvučenju. Od ambiciozno postavljenih bina, do zabava na pučini mora, Outlook ekipa nije odustajala od pomeranja granica, pri tom ne zaboravljajući svoje korene.

Četvorodnevno slavlje soundsystem kulture ujedinjuje mlade talente i istinske legende iz sveta dubstep, jungle, dub, drum and bass, hip-hop, garage te mnogih drugih muzičkih žanrova. Između 6. i 10. septembra 2017. jaka postava od stotinu izvođača ponovno će tresti kamene zidove tvrđave Punta Christo i Arene u Puli, i time obeležiti deceniju postojanja Outlook festivala. Između ostalih proslavi se ove godine pridružuju Dizzee Rascal, Dawn Penn, Swing Ting, Ghostface Killah (Wu Tang Clan), David Rodigan, Roots Manuva, Mad Professor, Shy FX, Loyle Carner, Rockwell, Chronixx & Zinc Fence Redemption Band, Congo Natty, Amy Becker, Alix Perez, Giggs, The Bug, Calibre, Goldie, LEVELZ, AJ Tracey, Wiley Madam X i mnogi drugi.

Extra BASS je uz podršku Pozitivan ritam, oficijalni partner Outlook festivala koji vas pozivaju na novosadsku žurku zagrevanja za festival u subotu 13. maja u Borisovom ateljeu na Petrovaradinskoj tvrđavi, gde će nastupiti Rahmanee, Double B, Euphorics i Subview.

 

Izvor: pozitivanritam.hr/