Legendarni producent i DJ Fatboy Slim dolazi na Sea Dance festival na Jazu. 

On će nastupiti 14. jula tačno na 15. godišnjicu nastupa pred više od 250 hiljada ljudi u Brajtonu.

“Talas svjetskih mega hitova poput “The Rockafeller Skank”, “Eat, Sleep, Rave, Repeat”, “Right Here, Right Now”, “Praise You” i desetina drugih zapljusnuće jednu od najljepših evropskih plaža, a publika će imati priliku da uživa u putovanju kroz muzički vrtlog koji čine fank, haus, tehno, elektro, hip-hop i rokenrol stopljeni u jedinstvenu, energičnu žurku kakvu umije da priredi samo Fat Boy Slim”, naveli su organizatori.

Organizatori su najavili i da na Jaz ove godine stiže i No Sleep bina čiji program predvode poznata imena svjetske andergraund scene Amelie Lens, Denis Horvat, South London Ordnance, Space Dimension Controller, a najavljeni su i brojni regionalni i domaći izvođači kao što su Insolate, Filip Xavi, TKNO, Millok, M-Tech, P.S, Rayo, Proximus, Gav i Raven, Dino R, Buba, Jan De R, Bodzie, Soft 85, Iks-Oks, i Darko Milošević.

Za crnogorske državljane popust od 60%

Ulaznice za novo izdanje Sea Dance festivala mogu se naći po promotivnoj cijeni od 29.99 eura. Ovo je cijena sa 60% popusta u odnosu na finalnu i dostupna je samo građanima Crne Gore sa dokazom o državljanstvu (lična karta ili pasoš).

Ulaznice se prodaju u mreži Gigstix Montenegro na 54 prodajna objekta “Tobacco S Press” u 23 grada Crne Gore. Spisak objekata nalazi se na sajtu festivala.