Muzička zvijezda Sean Paul zatvoriće u subotu 15. jula Sea Dance festival, najavili su organizatori.

Popularni Jamajčanin, dobitnik dvije Gremi i četiri MOBO nagrade, iza sebe ima preko 30 svjetskih hitova kao što su “Get Busy”, “Temperature”, “Gimme The Light” ili “We Be Burning”.

Ove zime je izbacio hit “Rockabye” sa grupom Clean Bandit, a jedan je od favorita i za Gremi za pjesmu “Cheap Thrills” koju pjeva u duetu sa Sijom. Partneri u duetima su mu bili i Beyonce, Rihanna, Kylie Minogue, Jay Z, Enrique Iglesias, Santana, Major Lazer, Nicky Minaj, Missy Elliot.

“Ali kao da to nije dovoljno, Sean Paul se ovih dana kreće prema samom vrhu britanske top liste sa potpuno novim hitom “No Lie”, koji je već stigao na domaće radio stanice, a u kojem mu gostuje nova zvijezda u usponu Dua Lipa! Sean Paul je za nepune dvije decenije potpisao autorstvo na vrtoglavih 200 pjesama na svjetskoj sceni radeći sa vodećim zvijezdama i izdavačkim kućama. Od toga, čak 36 singlova je ušlo u prvih 100 na američkoj i britanskoj listi, od čega polovina u prvih 10, dok je čak sedam singlova stiglo na prvo mjesto!”, navode organizatori.

Prije Sean Paula će 15. jula na glavnoj bini nastupiti i hip hop grupe Bad Copy i Who See.

Za crnogorske državljane popust od 70%

Ulaznice za novo izdanje Sea Dance festivala mogu se naći po promotivnoj cijeni od 24.99 eura. Ovo je cijena sa 70% popusta u odnosu na finalnu i dostupna je samo građanima Crne Gore sa dokazom o državljanstvu (lična karta ili pasoš).

Ulaznice se prodaju u mreži Gigstix Montenegro . Spisak objekata nalazi se na sajtu festivala.