EXIT festival dobio je nova, žestoka pojačanja za ovogodišnji festival koji će se održati od 6. do 9. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi.

Spoj melodičnog i tvrdog zvuka čuće se sa treće najveće bine festivala, Fusiona, jer stiže legendarni sastav The Damned koji će doneti svoju prepoznatljivu pank atmosferu, a čuvena bina EXIT festivala posvećena ektremnom zvuku, Explosive, i ove godine biće epicentar zemljotresa koji će izazvati najnovija objavljena imena metal, pank i hardkor scene.

Furiozni line-up predvodiće legendarni pankeri Angelic Upstarts koji dolaze u Srbiju nakon 32 godine. Njima se pridružuje i kultno ime ekstremne industrial dark metal scene, švajcarski Samael. Oni će predvoditi eksplozivni program ove bine pored već najavljenih sastava The Black Dahlia Murder, Discharge i Destruction.

Ulaznice za EXIT prodaju se širom Srbije u prodajnoj mreži Gigstix.com po promotivnim cenama od 6.490 za festival u Novom Sadu, dok su ulaznice za Sea Star u Umagu i Sea Dance i Budvi, koji su deo ovogodišnje EXIT avanture, još uvek po 3.990 dinara.

Paket EXIT Summer of Love 2017, gde jedna ulaznica važi za sva tri festivala, može sse nabaviti za 7.990 dinara.