Četvrti Sea Dance festival će se održati od 13. do 15. jula 2017. godine, a organizatori najavljuju da će novo festivalsko izdanje obilježiti duh Ibice, “globalne prijestonice noćnog života, gdje se zajedno provode najtraženiji disk džokeji, holivudske zvijezde i ljubitelji muzike iz svih krajeva svijeta.”

“Sea Dance festival i EXIT tim udružili su snage sa vodećim producenatima sa Ibice i Velike Britanije zaslužnim za popularne festivale kao što su malteški Annie Mac presents Lost and Found, Hideout na Zrču, britanski Parklife i kultni The Warehouse Project u Mančesteru. Zanimljivo je da u Budvu dolazi i dio tima Kendal Calling koji je upravo proglašen za jedan od najboljih britanskih festivala u kategoriji do 40.000 posjetilaca! Na događaje koje ovaj tim radi u Španiji, Malti i Hrvatskoj godišnje putuje preko 30.000 posjetilaca samo iz Velike Britanije, ali par desetina hiljada turista iz ostalih zemalja Evrope”.navode organizatori.

Organizatori navode da će program koji se sprema za novi Sea Dance, biti upravo u znaku vodećih brendova sa Ibice, uz muzička imena sa A liste.

” Cilj ove saradnje je još snažnije pozicioniranje crnogorske obale kao nezaobilazne turističke destinacije u evropskim i svjetskim okvirima, dok će se dodatno ubrzati rast posjetilaca iz Zapadne Evrope koji već dolaze na Sea Dance i ljetuju u Crnoj Gori. Tokom prethodne tri godine Sea Dance festival ugostio je neka od najatraktivnijih imena savremene muzičke scene, kao što su Skrillex, The Prodigy, Hurts, Jamiroquai, Underworld, Roisin Murphy, Rudimental, Example, Jeff Mills, Black Coffee, Roger Sanchez, Sigma, Wilkinson, ali i mnogobrojne domaće i regionalne zvijezde. Naredne godine ovoj impresivnoj listi pridružiće se nove muzičke zvijezde, a prva imena biće objavljena već početkom naredne godine”, dodaje se u saopštenju.

Prve ulaznice od 20. decembra

U utorak, 20. decembra, tačno u podne u prodaji će se naći limitiran broj ulaznica za Sea Dance po cijeni od 19,99 eura!

Ovo je cijena od 70% popusta u odnosu na finalnu i biće dostupna samo građanima Crne Gore sa dokazom o državljanstvu (li na karta ili pasoš).

Novogodišnja akcija “1 karta = 4 festivala”!

Nakon višegodišnjeg rada na regionalnom povezivanju, te festivala u Crnoj Gori i Rumuniji, EXIT tim narednog ljeta stiže i u Hrvatsku. Tim koji stoji iza četiri nagrade za najbolje evropske festivale naredne godine spojiće čak četiri festivala u regionu u jedinstveno EXIT Ljeto ljubavi 2017. Samo tokom predstojećih praznika, u akciji “1 karta = 4 festivala”, svi već postojeći ili budući kupci ulaznice za EXIT festival po cijeni od 58 eura, dobiće na poklon i ulaznice za preostala tri festivala EXIT Ljeta ljubavi 2017, za Sea Star festival u Hrvatskoj (26. i 27. maja), Revolution Festival u Rumuniji (2. i 3. juna), te Sea Dance festival u Crnoj Gori (13-15. jula). Broj ulaznica u ovoj akciji je ograničen, a svi kupci, postojeći ili budući, svoje EXIT ulaznice moći će lako da registruju od 1. do 28. februara na sajtu www.exitfest.org.