Od sjutra, tačno u podne u prodaji će se naći veoma limitiran broj ulaznica za Sea Dance po najpovoljnijoj cijeni od svega 19,99 eura, saopštili su organizatori.

Ovo je cijena sa čak 70% popusta u odnosu na finalnu i biće dostupna samo građanima Crne Gore sa dokazom o državljanstvu (lična karta ili pasoš).

“S obzirom na veliko interesovanje za ulaznice po najpovoljnijim cijenama, moguće da će iste biti rasprodane u samo par sati, nakon čega će cijena ulaznice biti viša. Ulaznice se prodaju u mreži Gigstix Montenegro na 54 prodajna objekta „Štampe“ i „Tobacco S Press“ u 23 grada Crne Gore. Spisak objekata nalazi se na sajtu festivala www.seadancefestival.me.

Novo izdanje Sea Dance festivala, koje će se održati od 13. do 15. jula, obilježiće duh Ibice, čuvenog španskog ostrva, globalne prijestonice noćnog života, gdje se zajedno provode najtraženiji disk džokeji, holivudske zvijezde i ljubitelji muzike iz svih krajeva svijeta, saopštili su organizatori.

“Sea Dance i EXIT tim udružili su snage sa vodećim producenatima sa Ibice i Velike Britanije. Program koji se sprema za novi Sea Dance, biće upravo u znaku vodećih brendova sa Ibice, uz muzička imena sa A liste, ali i promociju Crne Gore širom svijeta. Cilj ove saradnje je još snažnije pozicioniranje crnogorske obale kao nezaobilazne turističke destinacije u evropskim i svjetskim okvirima, dok će se dodatno ubrzati rast posjetilaca iz Zapadne Evrope koji već dolaze na Sea Dance i ljetuju u Crnoj Gori”, saopštili su organizatori.

Velika novogodišnja akcija “1 karta = 4 festivala”

Nakon višegodišnjeg rada na regionalnom povezivanju, te uspješnih festivala u Crnoj Gori i Rumuniji, EXIT tim narednog ljeta stiže i u Hrvatsku! Tim koji stoji iza čak četiri nagrade za najbolje evropske festivale naredne godine spojiće čak četiri festivala u regionu u jedinstveno EXIT Ljeto ljubavi 2017. Samo tokom predstojećih praznika, u akciji “1 karta = 4 festivala”, svi već postojeći ili budući kupci ulaznice za EXIT festival po cijeni od 58 eura, dobiće na poklon i ulaznice za preostala tri festivala EXIT Ljeta ljubavi 2017 – za Sea Star festival u Hrvatskoj (26. i 27. maja), Revolution Festival u Rumuniji (2. i 3. juna), te Sea Dance festival u Crnoj Gori (13-15. jula). Broj ulaznica u ovoj akciji je veoma ograničen, a svi kupci, postojeći ili budući, svoje EXIT ulaznice moći će lako da registruju od 1. do 28. februara na sajtu www.exitfest.org.